Asiantuntijapalvelut

Lean-konsultointi

Teemme kehitystyötä hyvin käytännönläheisesti. Tulemme paikan päälle katsomaan, määritämme ongelman, mittaamme, analysoimme, parannamme toimintaa ja vakiinnutamme uuden tavan toimia.

Koulutamme, fasilitoimme ja valmennamme. Käytämme Leanin työkaluja ja metodeja laajasti, aina asiakkaan tarpeen mukaan. Teemme kehittämistä yhdessä henkilöstösi kanssa niin, että oma organisaatiosi oppii uuden tavan toimia ja varmistamme, että uusi toimintatapa vakiintuu käyttöön. Opitte tekemään jatkuvia parannuksia toimintaanne, tiimityötaitonne kehittyvät ja koko tiimi oppii uutta.

palvelut_sennix_2
palvelut_sennix

Lean ja IT

Lean-Agile eli ketterä kehittäminen varmistaa projektin laadun ja nopeuden. Autamme prosessien virtaviivaistamisessa yhdessä uuden järjestelmän käyttöönoton kanssa.

Lean ja RFID

RFID-pohjaiset palvelut ja Lean sopivat luonnostaan yhteen. Molemmat sujuvoittavat tekemistä, yksinkertaistavat prosesseja ja poistavat turhaa työtä. RFID-tunnisteiden etäluenta sopii monenlaisiin tuotteisiin, teollisuudesta muotiin.

Lean innovointi ja tuotekehitys

Innovointi ja uusien tuotteiden sekä palveluiden kehittäminen on jokaiselle yritykselle elintärkeää. Lean antaa tähänkin erinomaiset työkalut ja yhdessä tiiminä tekemällä ja oppimalla henkilöstön osaaminen kasvaa ja tekeminen nopeutuu.

In-house konsultointi

Meiltä saat kehitysprojektiisi osaajan, vaikka pidemmäksi aikaa. Tarvittaessa voimme vetää vaikka kokonaisen projektin.

sennix-palvelut-in-house-konsultoinit-innovointi-ja-tuotekehitys