Tietoa minusta

Kokenut liiketoiminnan kehittäjä ja Lean-konsultti apunanne

Minulla on yli 15 vuoden kokemus palveluliiketoiminnan
kehittämisestä.

Lean- asiantuntija ja Lean Six Sigma Green Belt, Aalto E.E.

Executive MBA, Jyväskylän Yliopisto

Olen tekijä, vaikka olenkin myös aika hyvä puhuja. Tehdassali on minulle yhtä luonteva paikka kuin toimisto. Olen helposti lähestyttävä ja viihdyn erinomaisesti erilaisten ihmisten kanssa. Lähestyn asioita, myös ongelmia, positiivisuuden kautta.

Olen kokenut kehitysprojektien vetäjä, joten projektien johtamiseen liittyvät perusasiat ovat osaamistani. Saan tuloksia aikaiseksi, aikataulussa ja laadukkaasti. Lean Six Sigma Green Beltinä osaan myös dataan pohjautuvan systemaattisen kehittämisen, Minitab-ohjelma on hyvä apu erilaisten analyysien tekemisessä.

Marjut Kotonen - Lean- asiantuntija ja Lean Six Sigma Green Belt/ Aalto E.E.

Marjut Kotonen - Lean- asiantuntija ja Lean Six Sigma Green Belt/ Aalto E.E.